Qui som?

L’Ecoxarxa Ebre som una xarxa d’intercanvi, és a dir, un “grup de persones que fiquem serveis, coneixements i béns a la disposició dels/les altres, mitjançant una unitat de canvi triada per tots i totes”.

Barranc de Lloret

Barranc de Lloret

La característica més distintiva és l’ús d’una moneda social (també coneguda com a moneda local o comunitària), que ens permet funcionar mitjançant un sistema d’intercanvis multi recíprocs a la nostra regió, sense fer ús dels diners. La nostra moneda es l’Ebre.

L’Ecoxarxa Ebre està formada per persones que vivim en pobles d’una mateixa comarca o bioregió, en el nostre cas les Comarques Ebrenques i del Matarranya, i ens hem constituït com associació sense ànim de lucre amb la voluntat d’iniciar un camí cap al CANVI.

A Catalunya hi ha diferents Ecoxarxes que ja fa temps que funcionen: Montseny, Tarragona, Barcelona, Osona, Garraf, Girona… i ara l’Ecoxarxa Ebre.

Si vols estar al corrent de l’activitat de l’ecoxarxa pots demanar la subscripció a la llista de correu, visitant el següent enllaç i emplena l’apartat “Com subscriure’s a la llista Ebresud”.